Dirigent Niels Ket

Op 15 juli 2017 is Niels afgestudeerd aan Bourdon Hogeschool in Gouda als HaFaBra dirigent. Naast zijn studie heeft hij ook vele cursussen met succes doorlopen bij verschillende instituten als Yale University, Curtis Music Institute, Yong Siew Toh Conservatory en de University of Edinburgh. Hier bestudeerde hij muziektheorie, repetitietechniek, Mozart, Beethoven en bluesmuziek.

In april 2019 is Niels als dirigent begonnen bij onze Harmonie Crescendo Medemblik. Wat als interim periode is begonnen, is een blijvertje gebleken. Van beide kanten bevalt de samenwerking heel goed!

Andere orkesten waar Niels dirigent is zijn: Muziekvereniging OKK in Oostwoud; St. Caecilia Lutjebroek; CMV Dindua Enkhuizen en CMV Excelsior uit Texel. Dat maakt het ook mogelijk om zo nu en dan een uitwisseling tussen de orkesten te organiseren. Zoals bijvoorbeeld: samen een concert geven!

Kortom: Niels heeft een ruime ervaring met Harmonie, Fanfare en Drum-Fanfare orkesten waarbij hij onze Harmonie weer kan helpen met de bijzondere projecten die wij samen willen opstarten.

Image

Adres

Harmonie Crescendo Medemblik
E-mail: info@crescendomedemblik.nl

Repetitie locatie:
Het Sint Pieter
Ridderstraat 9
1671 CS Medemblik
Repetitieavond:
Woensdag van 19.30 tot 21.30 uur